Till umu.se

Program invigning 21 februari 2017

Program

12.30-16.30 Öppet hus i hela verksamheten

13.00-13.15 Invigningsceremoni

13.30-16.30 Gastronomi och högre gastronomisk utbildning idag och i framtiden Stora scenen Ljusgården Lärarutbildningshuset: moderator Dieter Müller.

13.30-14.00 Restauranghögskolans verksamhet

14.00 Betydelsen av gastronomisk utbildning på universitet. Hedersdoktor vid Umeå universitet, Gert Klötzke. Hedersdoktor vid Örebro universitet, Carl Jan Granqvist.

14.25 Mat och vin i kombination, Ulf Sjödin MV, Pontus Jennerholm MV studerande.

14.50 Restauranghögskolans alumn Mikaela Saax berättar om sitt samarbete med en student från Konsthögskolan.

15.10 Konceptutveckling, varför gör ni som ni gör? Erik Nissen, Designer och ägare, Stylt trampoli.

15.30 Om White guide och White paper, Mikael Mölstad, VD för White Guide.

15.50 Gastronomisk framtid, Lisa Förare-Winbladh, Matskribent, föreläsare, författare.

16.15-16.30 Summering


Sidansvarig: Marie Friman

Utskriftsversion