Nyheter från Restauranghögskolan

Ulrica Söderlinds bok prisbelönad

2018-05-30

Nu börjar en spännande period för kursen Vinkunskap och matlagning

2018-03-23
Flera framstående personer inom sin genré gästar Restauranghögskolan

Restauranghögskolans studenter öppnar restaurang

2018-02-07
Restauranghögskolans studenter på Gastronomiprogrammet öppnar snart upp sina koncept för allmänheten.

Grönt är skönt — även på julbordet

2017-12-22
Kalvsylta, grisfötter och lutfisk. Traditionella maträtter som alltmer sällan syns på våra julbord. Björn Norén på Restauranghögskolan ser en grön trend bland julens anrättningar.

Restauranghögskolans lektor Ulrica Söderlinds bok ”Religion and diet in a multi-religious city” har vunnit kategorin ”Cookbook for peace” i Gourmand cookbook awards

2017-12-21

Restaurangstudenter ordnar glaskubens bästa måltid

2017-12-15
Vegetarisk palt, smörstekta kantareller och hjortroncurb med färskostmousse är några av de läckerheter som studenter vid Restauranghögskolan på lördag serverar i Musikhjälpens glasbur till de lyckliga vinnarna i en insamlingstävling.

Restauranghögskolans elever deltar i Musikhjälpen

2017-12-07
Musikhjälpen är en insamling som lyfter upp en undanskymd katastrof, i år med temat "Barn är inte till salu! I år befinner sig Musikhjälpen i Umeå.

Studenterna siktar högt när Musikhjälpen kommer till Umeå

2017-12-07 (från 2017-12-05)
- När vi fick veta att Musikhjälpen skulle komma hit i år kändes det självklart att vi skulle engagera oss, säger Michele Cicchetti, Umeåstudenter för Musikhjälpen. Vi vill bidra till att göra Musikhjälpen 2017 den bästa någonsin!