Nyheter från Restauranghögskolan

Restauranghögskolan får besök

2017-03-27
Med start den 27 mars får Restauranghögskolan besök av flertalet intressanta gästföreläsare!

AIMday Turism lockade rekordmånga

2017-03-23
En fråga, en timme, en expertgrupp är det effektiva och populära formatet för AIMday. Under AIMday Turism den 21 mars hade hela 60 deltagare samlats i Samverkanshuset för att utveckla besöksnäringen i regionen.

Intervju med Carl Jan vid Restauranghögskolans invigning

2017-02-28
Se bildreportage från invigningen av den nya forskningsrestaurangen och intervju med gastronomiprofilen Carl Jan Granquist.

Gastronomiprogrammet inbjuder till nya sittningar

2017-02-23
Studenterna på gastronomiprogrammet öppnar nu upp för nya smakupplevelser. Denna gång erbjuder de frukost, lunch och middag. Vissa måltider hålls i den nya Forskningsrestaurangen.

Nu är årets restaurangkoncept klara...

2017-02-22

Nya forskningsrestaurangen invigd

2017-02-21
Med ett hundratal gäster och celebra talare invigdes på tisdagen Umeås nya forskningsrestaurang som har Sveriges just nu tekniskt mest avancerade kök.

Nu invigs nya forskningsrestaurangen

2017-02-20
Umeå flyttar ytterligare fram sina positioner som gastronomisk metropol när Restauranghögskolan vid Umeå universitet inviger en ny forskningsrestaurang. Tisdag 21 februari slås portarna upp för anmälda gäster.

Are you interested in studying Restaurant and Culinary Arts on advanced level?

2016-12-08
You can apply for the following courses leading to a one-year master.