Till umu.se

Aktuella kurser VT 2017

Kursplaner och litteraturlistor kan ändras t.o.m en månad före kursstart och schema publiceras en månad före kursstart.

På vissa av våra kurser tillämpar vi självregistrering, vilket innebär att det är du själv ansvarar för att registrera dig på den kurs du skall gå. Webbregistreringen görs i Portalen. Det är viktigt att du gör det inom det tidsperiod webbregistreringen är öppen så du inte får problem med CSN.
Du som berörs av självregistrering ska ha fått mail om hur du går tillväga med registreringen.

Kurser - grundnivå

Kursplan och litteraturlista

Schema

Tidsperiod

Examensarbete, 15 hp
Gastronomiprogrammet

Schema

201712-201722

Måltidskultur - en introduktion, 7.5 hp
Fristående kurs, distans, 100%

Sommarkurs
201624-201628

Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp
Gastronomiprogrammet

Mom 1: Vetenskapliga metoder, 7.5 hp
Mom 2: Projektarbete, 7.5 hp

201603-201612

Måltids- och restaurangvetenskap 3, 15 hp
Gastronomiprogrammet

Mom 1: Gastronomins grunder 2, 10 hp
Mom 2: Drycker och måltidshantverk II, 5 hp

201712-201722

Måltids- och restaurangvetenskap 4, 15 hp
Inr. gastronomi och kreativ matlagning
Gastronomiprogrammet

Mom 1: Alkohollagen och livsmedelslagen, 4 hp
Mom 2: Matens kemi, 11 hp
 

201703-201712

Måltids- och restaurangvetenskap 4, 15 hp
Inr. gastronomi och värdskap
Gastronomiprogrammet

Mom 1: Alkohollagen och livsmedelslagen, 4 hp
Mom 2: Värdskap 4 hp
Mom 3: Drycker och måltidshantverk 3, 7 hp

201703-201712

Restaurangdrift i kök, 15 hp
Gastronomiprogrammet

Mom 1: Konceptutveckling och innovation 7.5 hp
Mom 2: Konceptrealisering 7.5 hp

201703-201712

Restaurangdrift i matsal, 15 hp
Gastronomiprogrammet
 

Mom 1: Konceptutveckling och innovation 7.5 hp
Mom 2: Konceptrealisering 7.5 hp

201703-201712

Vinkunskap och matlagning, 15 hp
Gastronomiprogrammet

Mom 1: Matlagningshantverk och att kombinera mat och dryck, 12 hp
Mom 2: Fältstudier, 3 hp

201712-201722

Vinkunskap och sommelerie, 15 hp
Gastronomiprogrammet

Mom 1: Matlagningshantverk och att kombinera dryck och mat, 12 hp
Mom 2: Fältstudier, 3 hp

201712-201722

Vin och mat 7,5 hp
Fristående kurs, kvällstid, 50%

Schema

 
201703-201712

Kurser - avancerad nivå

Fältstudiemetoder i tillämpad gastronomi 7,5 hp
Fristående kurs, distans, 50%

Schema 201707-201712


Sidansvarig: Marie Friman

Utskriftsversion

Kontaktinformation

Marie Friman, Studieadministratör
Umeå Universitet
901 87 Umeå 

Besöksadress
Lärarutbildningshuset, plan 4

Tel:  090-786 74 62

Kontaktformulär