Till umu.se

Ny student vid Enheten för Restauranghögskolan

Information till nyantagna studenter vid Restauranghögskolan

Du har sökt och blivit antagen till en utbildning hos oss i höst. Du bör ha fått ett antagningsbesked via post, SMS eller e-post. Vi vill redan nu informera om oss och om vad som händer inför terminstart.

Höstterminen börjar måndag den 28 augusti.

När du fick ditt antagningsbesked så fick du också information om var du hittar ditt välkomstbrev. Läs igenom detta noggrannt.

Övrig information sker via vår hemsida. Hittar du inte den informationen du behöver är du välkommen att höra av dig till oss, kontaktuppgifter till oss finns i välkomstbrevet.

Obligatorisk närvaro vid upprop!
För att behålla din plats på programmet du sökt måste du närvara vid det obligatoriska uppropet. Information om när uppropet är hittar du i välkomstbrevet, men också i schemat som du hittar under Aktuella kurser HT 2017.

Har du frågor som rör din anmälan och antagningsbesked, kontakta www.antagning.se, eller antagningen här på Umeå universitet

Antagningsfrågor/Antagningen
Telefon:090-786 88 00
Telefontider: 9.00-16.00

IT-tjänster för studenter

Som student vid Umeå universitet får du tillgång till ett antal system och IT-tjänster:

Portalen
Portalen innehåller personliga tjänster för dig som är student vid Umeå universitet. Exempel på tjänster är student-e-posten, registrering, anmälan till tentamen, att skapa intyg för dina studier och möjligheten att ge tillåtelse till företag som erbjuder studentrabatter att kontrollera att du är student.

Cambro
Cambro är universitetets gemensamma lärplattform. Nästan alla kurser vid Restauranghögskolan använder sig av CAMBRO i olika stor utsträckning. För att kunna logga in behöver du ett Umu-id vilket du får genom att aktivera ditt användarkonto. På länken till höger under relaterat kan du läsa mer om Cambro.

För att få tillgång till it-tjänsterna som ny student så måste du aktivera ditt användarkonto (Umu-id). Hur du gör det kan du läsa i välkomstbrevet.

Vi som jobbar på Restauranghögskolan önskar er en riktigt trevlig sommar. Vi ses 28 augusti


Sidansvarig: Marie Friman

Utskriftsversion

Relaterad information

Aktuella kurser HT 2017Program

Kontaktinformation

Marie Friman, Studieadministratör
Umeå Universitet
901 87 Umeå 

Besöksadress
Lärarutbildningshuset, plan 4

Tel:  090-786 74 62

Kontaktformulär